Montaža

Zakažite ugradnju  064 4195915

Kako se dogovaramo sa kupcem.

Obično, na osnovu preliminarne komunikacije sa klijentom, pripremamo verziju poćetnog projekta, gde će se izraditi procena celokupne vaše konstrukcije (peć + dimnjak) sa objašnjenjima i proračunima.

Takođe dolazimo kod vas radi pregleda pre ugradnje.

Prilikom izrade projekta za ugradnju peći na drva, kamina na drva, kamina na gas i dimnjaka, oslanjamo se na rešenja koja su već dokazana dugogodišnjim iskustvom, na osnovu kojih će vam naši stručnjaci ponuditi individualni projekat za vašu specifičnu situaciju.

 

Velika prednost kupovine kamina ili peći u našoj firmi kamini.in.rs  je mogućnost ugradnje svih kupljenih peći, kamina, dimnjaka od strane naših stručnjaka. Ovaj proces zahteva ozbiljne veštine i profesionalnu opremu – rezultat rada ne bi trebalo da bude samo estetski lep, već i što je moguće bezbedniji, jer tamo gde je kamin, tu je i vatra!

 

Spremni smo da vam pomognemo da izvršite ugradnju  kupljenog kamina,ili peći u potpunosti po principu ključ u ruke, kao i da organizujemo zasebnu fazu ugradnje opreme za peći i kamine, izvršimo različite vrste završnih radova što je brže moguće!

 

Više od 17 godina naši stručnjaci obavljaju kvalifikovanu montažu i ugradnju peći, kamina i dimnjaka različitih proizvođača, vodeći računa o svim pravilima zaštite od požara.